Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Νότια Κορέα ευελπιστεί να λανσάρει πρώτη δίκτυο 6G

*
H Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό της δίκτυο 6G, με παγκοσμίου κλάσης τεχνολογία, προηγμένα φορητά δίκτυα επόμενης γενιάς που βασίζονται σε software, ενισχύοντας τα δίκτυα διανομής των υπηρεσιών δικτύου. Η κυβέρνηση της χώρας θα προσφέρει κίνητρα στις εταιρείες για την παραγωγή του απαραίτητου εξοπλισμού. Ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική μελέτη σκοπιμότητας και π προϋπολογισμός του project είναι περίπου $482,1 εκ. Έτσι, η Νότια Κορέα ευελπιστεί ότι θα λανσάρει πρώτη δίκτυα με τεχνολογία 6G. Μάλιστα είναι η τέταρτη πιο ισχυρή οικονομικά χώρα της Ασίας και της ανήκει το 25,9% από τις πατέντες για 5G που κατατέθηκαν το 2022.

Το 6G θα ενώσει το εικονικό με το πραγματικό, δήλώσε ο Zhang Yongtao, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Ericsson China Technology Department. Υποστηρίζει ότι θα κάνει εφικτή την επικοινωνία με ολογράμματα, που δεν θα αποτελεί πλέον μέρος της επιστημονικής φαντασίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*